Telefon: 715 23 138
Mobil: 905 27 878 (Jon Ingvald)
Mobil: 997 38 133 (Unni)
Adresse:
Røsand, 6530 Averøy
E-mail:
jonike@gmail.com (Jon Ingvald)
underkh@gmail.com (Unni)
© Aqua Naturmedisinske Senter 2010
 
 Forsida
 
 TankeFelt Teknikkar
 CITE
 Reconnective Healing
 Den grøne supermaten Test 4 Life - Omega 3 LGS og matintoleranse Detox 2010 Dei nye energiane 2010 Aromamassasje Fotsoneterapi Klassisk Massasje Oppretting rygg og nakke
 
 Besøksadresse og kart

Dei nye energiane – energibalansering

“Dei nye energiane” er ei form for energibalansering kanalisert av Iliuka. Magnetismen på jorda og frekvensane i universet er i endring. Fordi cellene i kroppen vår er elektriske organ kan det difor oppstå fysisk og psykisk ubalanse. Denne forma for energi-balansering kan difor hjelpe og forebyggje den ubalansen som mange kan oppleve i vår tid.

 

Dette er ei energibalansering der vi går gjennom ein del punkt på kroppens meridianar. Det kan sammenliknast med ei form for akupressur, eller akupunktur uten nåler. Dette er eldgamal visdom tilpassa den nye energifrekvensen som jorda og universet no er inne i. Alle menneske kan ha nytte av denne behandlingsforma fordi desse nye energiene justerer og tilfører energi i kroppen og sinnet vårt.

 

Alle kan ha nytte av metoden, både forebyggande og behandlande. Iliuka fortel at det vil kome nye sjukdomar som legar vil kalle virus, og dette kan dei nye energiane hjelpe til med å balansere. Metoden kan ha positiv effekt for å bygge opp immunforsvaret og gje hjelp til sammensmelting av kropp, sjel og ånd, for å gi heilskap. Dette er viktig visdom no, både for bruk for deg sjølv og andre!