Forsida
 
 TankeFelt Teknikkar
 CITE
 Reconnective Healing
 Den grøne supermaten Test 4 Life - Omega 3 LGS og matintoleranse Detox 2010 Dei nye energiane 2010 Aromamassasje Fotsoneterapi Klassisk Massasje Oppretting rygg og nakke
 
 Besøksadresse og kart
Telefon: 715 23 138
Mobil: 905 27 878 (Jon Ingvald)
Mobil: 997 38 133 (Unni)
Adresse:
Røsand, 6530 Averøy
E-mail:
jonike@gmail.com (Jon Ingvald)
underkh@gmail.com (Unni)
© Aqua Naturmedisinske Senter 2010
 

Test4Life – omega-3

Forholdet mellom omega-3 og omega-6 i cellemembranar har stor betydning for helsa vår. Steinalderfolket hadde kanskje forholdet 1:1. I dagens samfunn har eit fleirtal forholdet 1:14 og enkelte med autisme / ADHD-diagnose har forhold heilt ned til 1:40.

Testing av omega-3
Eit lite stikk i fingeren og 2 strips med blod blir sendt til St. Olav i Trondheim og analysert ved regionsykehuset i Trondheim. Eit laboratorioum ved dette sjukehuset har spesialisert seg på denne analysen og gjennomfører denne cellemembrananalysen for heile Europa.
 
Oppretting av omega-3-balansen.
Vi finn omega-3 i marine oljer frå sel og fisk. Problemet med marine oljer er at antioksidantar som hindrar harskning blir fjerna når miljøgifter blir fjerna etter krav frå styresmaktene.

 

Ei forskningsgruppe i Tromsø har forska på dette problemet i 20 år og har kome fram til at kaldpressa olivenolje kan tilføre tilsvarande antioksidantar og hindre harskning. Dette er viktig for å oppnå optimal helsegevinst ved bruk av omega-3 produkt. Du kan velje mellom to leverandørar. Den eine leverandøren brukar seloje med olivenolje. Den andre leverandøren brukar fiskeolje med olivenolje. Du kan få produkta i flytande form eller i kapslar.
 
Omega-3 – idrett og helse
Minst 2 av fotballklubbane i Tippeligaen har gjennomført testing av spelargruppa og bruk av marine oljer med kaldpressa olivenolje i oppkjøringa til sesongen 2010. Resultatet har vore betydeleg mindre sjukdom og skadar i spelargruppa. Dette har medført at oppmøtet på trening i gjennom vinteren 2009 / 2010 var klart bedre enn året før.